ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ

ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ
Η ΟΤΔ Αναπτυξιακή Εύβοιας Α.Ε. σας προσκαλεί να περιηγηθείτε στο δικτυακό τόπο www.evialdcn.gr που δημιούργησε και εμπλουτίζει διαρκώς με πληροφοριακό υλικό για την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και εμψύχωση του πληθυσμού της Κεντρικής και Βόρειας Εύβοιας.................. Με στόχο την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την εμψύχωση του πληθυσμού της Νότιας Εύβοιας και Σκύρου η ΟΤΔ Κοινοπραξία Αναπτυξιακή Εύβοιας Α.Ε. – Ο.Α.Σ.Ε Α.Ε. ξεκίνησε τη λειτουργία της ιστοσελίδας https://evialdss.gr/.

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Οι εν λόγω απατεώνες καταφέρνουν και αποσπούν.........

 


ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αγαπητά Μέλη, όπως ίσως γνωρίζετε, πλήθος περιστατικών εξαπάτησης επιχειρηματιών και εμπόρων, με πρόσχημα την δήθεν αγορά προϊόντων και υπηρεσιών από επιτήδειους, λαμβάνουν χώρα καθημερινά.

Οι εν λόγω απατεώνες καταφέρνουν και αποσπούν τραπεζικά στοιχεία και κωδικούς ασφαλείας του e-banking, για την δήθεν άμεση πληρωμή, προκαλώντας μεγάλη ζημία στις ήδη επιβαρυμένες με μεγάλα κόστη επιχειρήσεις.

Για τους ανωτέρω λόγους και κατόπιν συνεργασίας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ), με το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και του σχετικού πληροφοριακού υλικού που συλλέχθηκε για τις μεθόδους εξαπάτησης που χρησιμοποιούνται κατά κόρον, το Επιμελητήριο Εύβοιας συνιστά στα Μέλη του :

· Να μην γνωστοποιούν αριθμούς τραπεζικών καρτών και προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης ή επαλήθευσης σε τραπεζικούς λογαριασμούς.

· Να μη συμπληρώνουν στοιχεία πρόσβασης τραπεζικών λογαριασμών σε φόρμες που τους αποστέλλονται από ηλεκτρονικές διευθύνσεις ή μηνύματα

· Για πρόσβαση σε ιστοσελίδα τράπεζας να πληκτρολογείτε η διεύθυνση στον browser και να μην πραγματοποιείται είσοδος μέσω υπερσυνδέσμων (links).

· Σε περίπτωση ύποπτης διαδικασίας να γίνεται άμεση επαλήθευση μέσω τραπέζης.