ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ

ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ
Η ΟΤΔ Αναπτυξιακή Εύβοιας Α.Ε. σας προσκαλεί να περιηγηθείτε στο δικτυακό τόπο www.evialdcn.gr που δημιούργησε και εμπλουτίζει διαρκώς με πληροφοριακό υλικό για την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και εμψύχωση του πληθυσμού της Κεντρικής και Βόρειας Εύβοιας.................. Με στόχο την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την εμψύχωση του πληθυσμού της Νότιας Εύβοιας και Σκύρου η ΟΤΔ Κοινοπραξία Αναπτυξιακή Εύβοιας Α.Ε. – Ο.Α.Σ.Ε Α.Ε. ξεκίνησε τη λειτουργία της ιστοσελίδας https://evialdss.gr/.

Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ---

 



Ακροάσεις

για τη μουσικοθεατρική παράσταση

Ροβινσώνας Κρούσος

Σκηνοθεσία: Τατιάνα Λύγαρη

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σε συμπαραγωγή με την Arcadia Media, θα παρουσιάσει, την περίοδο 2022-23, τη μουσικοθεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια Ροβινσώνας Κρούσος σε σκηνοθεσία Τατιάνας Λύγαρη.

Για την παραγωγή αυτή αναζητούνται άνδρες ηθοποιοί ηλικίας 35-45 ετών, απόφοιτοι δραματικής σχολής, με σπουδές φωνητικής (τενόροι, βαρύτονοι, μπάσοι) και μεγάλη κινησιολογική ευχέρεια.

Οι παραστάσεις θα γίνονται καθημερινές, πρωινές ώρες, και σαββατοκύριακα.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν βιογραφικό σημείωμα, δύο φωτογραφίες (πορτρέτο και ολόσωμη) και self tape (ως επισυναπτόμενο αρχείο ή με link που δεν λήγει δλδ dropbox, youtube κλπ, όχι με wetransfer) στo email rovinsonasakroasi@gmail.com έως και τη Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου.

Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν βάσει βιογραφικού θα ενημερωθούν μετά τις 2 Μαΐου και θα κληθούν σε ακρόαση που θα γίνει μεταξύ 10 και 15 Μαΐου.