ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ

ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ
Η ΟΤΔ Αναπτυξιακή Εύβοιας Α.Ε. σας προσκαλεί να περιηγηθείτε στο δικτυακό τόπο www.evialdcn.gr που δημιούργησε και εμπλουτίζει διαρκώς με πληροφοριακό υλικό για την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και εμψύχωση του πληθυσμού της Κεντρικής και Βόρειας Εύβοιας.................. Με στόχο την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την εμψύχωση του πληθυσμού της Νότιας Εύβοιας και Σκύρου η ΟΤΔ Κοινοπραξία Αναπτυξιακή Εύβοιας Α.Ε. – Ο.Α.Σ.Ε Α.Ε. ξεκίνησε τη λειτουργία της ιστοσελίδας https://evialdss.gr/.

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Θεσσαλονίκη: Ανοιξε κεντρικός δρόμος και ρούφηξε λεωφορείο

 

Τον τρόμο έζησαν εργαζόμενοι οι οποίοι πήγαιναν το πρωί στη δουλειά τους στην Θεσσαλονίκη, καθώς το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν… βούλιαξε στα νερά και στην τάφρο που άνοιξε!

Το τουριστικό λεωφορείο -που χρησιμοποιείται από την «Ελληνικά Πετρέλαια» για τη μεταφορά εργαζομένων στα είχε σταματήσει επί της Εθνικής Αντιστάσεως προκειμένου να επιβιβαστούν εργαζόμενοι, όταν… άνοιξε ο δρόμος και «κατάπιε» το μπροστινό μέρος.

Στο λεωφορείο επέβαιναν περίπου 20 εργαζόμενοι οι οποίοι τρομοκρατήθηκαν όταν κατάλαβαν τι είχε συμβεί αλλά δεν γνώριζαν την έκταση της λακκούβας η οποία δημιουργήθηκε στο σημείο.